diumenge, 13 d’abril del 2014

Argentona-Cànoves-Pla de la Calma-Collformic-St. Pere de Vilamajor-Argentona




Feia molt de temps que esperàvem que fes bon temps per pujar al Pla de la Calma....i em mirat les previsions del temps, i em decidit de pujar-hi. En la sortida d'avui, només hi érem en Pedro i un servidor (Kiku), pero al final ens ha sortit una sortida maquíssima....... Per començar em sortit a les 7.30 del matí aproximadament, fent la Riera d'Argentona, Dosrius, i per carretera fins a Cardedeu. Aquí em pasat per uns camps preciosos, amb un día que era espectacular.

 Despres de pasar per uns prats molt macos que hi ha per Cardedeu, arrivem a Cànoves, a on ja per costum ens parem a fer un Cafè i ens emportem un entrepà per mejar després. Així que després de fer el cafè sortim de Cànoves, fins al Pantà de Vallfornès, i després a la Casa de Vallfornès a on parem a fer una barreta.

 Avui fa un día molt clar i sense vent...i així que anem pujant a poc a poc fins a arribar al Pla de la Calma. Les vistes avui valen molt la pena, i és de les poques vegades que no fa gens de vent i un día molt clar.





Parem com sempre a fer-nos una foto a la Barraca d'en Ramón, després anem fent via per dalt del Pla de la Calma fins a arrivar a Coll Formic.

Aquí fem una paradeta a fer el bocata, cafè, etc.....

 Un cop acavem, fem la baixadeta del día: primer molta estona per pista en molt bon estat, després enllaçem amb la carretera que ens portarà fins al poble de Montseny, i Sant Esteve de Palautordera. Aqui agafem una pista que ens portarà fins a Sant Antoni de Vilamajor. Arribat aquest punt tenim una mica de pressa i optem per agafar la carretera fins a Llinars del Vallés, Coll de Can Bordoi, Dosrius i tornada a la Vila d'Argentona.

Dades de la sortida:
Distància: 89.44 km
Desnivell: 1709 metres.
Si vols veure més detalls de la sortida clikeu aquí