dimarts, 25 de desembre del 2012

Parets del Valles-Argentona



Sortida molt tranquil·la, per cremar els torrons de la nit anterior.
El punt de sortida es el Pla de Can Volart molt a prop del Circuit de Catalunya, d’aquí anem direcció a Montmeló, travessem el polígon industrial Riera Marsà i tot seguit agafem el carril bici que va paral·lel al riu El Mogent  fins a la Roca.
Aquest es un tram molt fàcil, i pla .Tot arribat a La Roca parem a fer un cafè,  per treure’ns  una mica el fred i la son.
En aquest punt enllacem el track de  la cursa La prehistòrica 2012, que sortint del poble ens porta per uns plàcids camins fins Sant Agnès de Malanyanes. Aquí tot sortint del poble agafem un camí que ens porta fins a l’església de Mare de Deu de Malanyanes ; fins aquí tot a sigut molt fàcil, però ara comencen els corriols, ja que agafem el GR-97 de pujada per un camins maquíssim, plens de fulles , i que no et deixen veure gaire  el terra, però això a vegades també te el seu punt divertit.
Aquesta pujada ens porta fins a dalt de la urbanització St. Carles, aquí agafem un corriol maquíssim de baixada fins a la Casa de l’Espinal, enllacem amb un altre corriol que passa pel costat de la Font de Llorer , i arribem al Pont de l'Espinal.
D’aquí agafem una petita riera que ens porta fins a la Riera de Argentona,en aquest punt anem seguint direcció al nostre poble d'Argentona.
En resum: una sortida molt tranquil·la del bikers Miki i Kiku en el dia de Nadal.