diumenge, 16 de febrer del 2014

Argentona fins al St. Crist de Teià per corriols i tornar per Can Gurgui fins a Argentona




Avui, com de costum hem sortit els Ghostbikers Miki, Pedro i Kiku..... sense cap ruta al cap, més aviat hem decidit d'anar una mica per lliure, i a vegades quan no planifiques una ruta, al final et surt una de ben maca, que és el que ens a passat.

Sortim d'Argentona a les 8.15 aproximadament, i agafem la riera d'Argentona, i parem a la Font de Sant Sebastià, ja que en Miki no s'havia recordat de reposar aigua a casa.


Llavors sortim de la Font de St. Sebastià, direcció al Rocar D'en Serra (deixem la senyera a la nostra esquerra), passem per sobre de la Font d'en Quico, fent un munt de corriols i anem cap al Coll de la Gironella, baixem una mica direcció Òrrius.

En aquest punt, en Miki ens té que deixar (compromisos familiars), i continuem en Pedro i Kiku.

Tornem a remuntar per pista en molt bon estat fins a Coll de Porc, a on continuem per pista passem pel Camp de Tir, i abans d'arribar a l'Hípica de Cabrils, agafem un corriol que ens portarà fins a Cal Senyor, i una mica mes de pista fins al Dolmen de la Roca d'en Toni.


En aquest punt fem un petit "break" i reposem una mica de forces.....

Després d'haver descansat una mica continuem per un corriol que passa per la Roca de la Granota, fins a arribar ja per pista al Pi de la Creu de Can Boquet (aquí hi ha un punt d'informació de rutes, etc..)

Aqui agafem un corriol que surt a la nostra dreta batejat con el "Vietnam" pel Ghostbiker Jordi. I seguim fins a arribar a la pista que porta a St. Mateu, però un cop arribat a la pista, la creuem i anem per la part e dalt de la pista de la Cadira del Bisbe...a on continuem fent un munt de corriols fins a arribar al Refugi de la Ferreria del Vedat, punt molt maco de la sortida a on estem una bona estona parats contemplant el paisatge i parlant amb un dels ADF que hi era per allà.......



Tot seguit i a menys de cinc minuts  trovem el Sant Crist, un dels llocs més peculiars de la zona.... és bastant dificil trovarse un Sant Crist en mig de la Muntanya.....i aprofitem per fernos unes fotos per tenir-les de record.


Despres continuem pujant fins al Coll de Can Gurgui... a on anem direcció al Restaurant que té el mateix nom, i tot seguit agafem una trialera molt maca que si la seguim, al final anem a parar a St. Salvador i unaltre vegada a la Creu de Can Boquet.


Aqui pujem fins al Dolmen de la Roca D'en Toni per un corriol que al final no és ciclable, però una mica d'aventura tampoc va malament.

Despres tornem a anar a Cal Senyor, direcció la Hipica de Cabrils, i llavors anem direcció Argentona, pero baixem per Can Serra de Lledó,Font de les Oliveres, i tornem a estar a Argentona.

Al final  ha sortit una ruta molt maca.... o almenys nosaltes ens ho hem passat molt bé!
 Si voleu veure el track de la sortida clikeu aquí