diumenge, 10 de gener del 2016

Volta a Montserrat




A la sortida d'avui anem els Ghostbikers Miquel Granadell i Francesc Sarrias , juntament amb els bikers Rafel Farré i Toni . 
El punt de sortida de la volta a Montserrat és el poble de Collbató , on dejammos el cotxe al costat del Poliesportiu Municipal. Sortim i busquem la part alta del poble , i anem seguint la pista , fins arribar al restaurant Vinyabona .

Passem per les Planes de la Vinya Nova , fins agafar el camí del Bruc a Can Jorba , fins arribar al poble del Bruc . A partir d'aquest punt és una contínua i suau pujada , on ens anem trobant indicacions per seguir el Camí de les Batalles, on seguint- , arribem al Coll de Can Maçana.
Després fem un parell de quilòmetres de baixada , i abans de passar un túnel , ens dleitamos amb el paisatge de Montserrat i el seu entorn.










Passat el túnel, agafem una pista que surt a la nostra esquerra , passa prop de Les Cases d'en Massacs , i seguim fins arribar al poble de Marganell , per un tram de carretera.
Deixem la carretera i fem una sèrie de camins , primer passant per l'església de Sant Esteve Marganell .



Seguim el Torrent de Can Martorell , i fem una baixada bastant fort fins arribar a la urbanització de Sant Cristòfol.










Ara fem un parell de quilòmetres de carretera, enllaçant diferents pistes de baixada , que ens portaran a Monistrol de Montserrat, on fem una breu parada.



Sortim de Monistrol, creuem un pont , i seguim el riu Llobregat , pel costat esquerre , fins 
arribar a la carretera C - 55 .
Seguim la carretera, uns dos-cents metres, i agafem una altra carretera secundària ( B - 113 ) fins arribar a Can Vinyals i la Colònia Sedó .
Aquí deixem l'asfalt i agafem la Riera del Puig, en una contínua pujada fins arribar al 
polígon industrial Can Roca .
I d'aquí anem seguint una pista que ens portarà una altra vegada al Poliesportiu, on tenim la
furgoneta .
Si voleu veure més detalls de la sortida cliqueu aquí 
 
Distància : 58.64 km
Desnivell: 1396 metres