divendres, 27 de març del 2015

Tordera-Urb. Lloret Blau-Coll de Terra Negra-Puig de les Cadiretes-Tossa-Sant Pere del Bosc-Blanes



Avui, en Jordi i Jo, sortim de l'estació de Renfe de Tordera, a on comença la nostra ruta.
Sortim de l'estació i agafem uns dos quilòmetres de la Ctra. BV5121 fins a enllaçar al començament de la ruta; creuem la carretera a la nostra esquerra i comencem a pujar a prop de la Urbanització Mas Mora, i seguint el camí, que va picant cap a amunt, passem a prop del Turó del Gall, fins a arribar a Roca Plana.






Després continuem una pista que ens anirà fent un puixa_baixa, fins a arribar a la Urbanització Lloret Blau, que la creuarem per la part de dalt.
Un cop creuem Lloret Blau, continuem la pista fins a Can Mundet, a on hi ha una Torre de vigilància al costat de la casa.


 Continuem la pista fins a arribar a la carretera, contretament al Coll de Terra Negra.
Aquí comença una molt forta pujada, que després anirà a parar al Torrent d'Aiguafina, on realment comença la pujada forta.


Ara, quedaran aproximadament uns dos quilòmetres d'unes rampes de pujada molt dures, que ens portaran fins al Puig de les Cadiretes, punt a on puixem a la seva torre de vigilància per gaudir de les vistes de la zona.




 







Després baixem per la pista principal, passant a prop de la Mare de Déu de Gràcia, fins a arribar a la riera de Tossa, que l'anem continuant fins a arribar al Càmping Can Samada.
Aquí continuem una pista que puja fins a arribar al coll de la Palomera, a on hi ha un gran dipòsit d'aigua.

Un cop arribem aquí, anem baixant fins a arribar a la església de Mare de Déu de les Alegries.
Aquí creuem la carretera, i seguim el camí que primer ens farà passar per la Depuradora de Lloret de Mar, i tot seguit i després de fer una petita pujada anem a parar al Club de Golf Àngel de Lloret de Mar.
Seguim la pista principal sempre, que ens portarà fins a Sant Pere del Bosc.


Un cop arribem aquí, comencem a baixar per diferents pistes, fins a arribar a Blanes, a on, després de dinar, tornem a agafar el tren a l'estació.

Dades de la sortida, clikeu aquí