diumenge, 17 de maig del 2015

Argentona-Òrrius-Vilanova del Vallès-Parets del Vallès-Castellar del Vallès-Puig de la Creu-Caldes Montbui-Parets Vallès

En la sortida d'avui, em sigut els Ghostbikers Miki i Kiko, per fer una ruta que ens portarà fins al Puig de la Creu (Castellar del Vallès)
Sortim d'Argentona, tot passant per la casa de Can Navas, i agafem la riera d'Òrrius, que ens portarà fins al poble D´ Òrrius.
Des de aquest punt ens enfilem direcció a Cellécs, però abans agafem la pista que ens porta a Can Nadal. Baixem la riera D'Ardenya, passant per Vilanova del Vallès, creuem Montornès del Vallès i seguim el riu Congost fins a arribar a Parets del Vallès.
Ara ens dirigim a una zona de Prats, passant per la Torre d'en Malla, i seguim fins a creuar-nos la carretera C155 a on girem a la nostra esquerra direcció Gallecs.

Travessem la C59, i creuem el Parc de L'Hostal del Fum, a on trobem unes vies de tren (però en miniatura), el conegut Tren del Palau.

Seguim per pista direcció a la urbanització Pedra-Santa, fins a arribar a Castellar del Vallès, a on agafem una pista de llarga pujada, tot mirant les vistes del cim de la Mola a la nostra Esquerra.


Tot seguit el camí gira a la nostra detra per una pista de pedra, que ens portarà al Puig de la Creu, a on tenim unes vistes privilegiades de la zona del Vallès.



Un cop sortim del Puig de la Creu, i passat un parell de quilòmetres, agafem un corriol molt tècnic de baixada, i amb molt arbres trencats que ens portarà un altre vegada a Castellar del Vallés.
Sortim de Castellar del Vallés i anem direcció a Can Padró, Can Vinyals i parem un moment al Castell del El Marques de Setmenat.

Reprenem la marxa passant del costat de Caldes de Montbui, fins a arribar a l'Ermita a Torre Marimon, i Torre Marimon, lloc molt maco per parar a mirar-lo.

Sortim de Torre Marimon (ara IRTA), passem per Can Falguera, i passat uns quilòmetres de pista enllacem amb el track d'anada i anem a parar a Parets del Vallés, a on acabem la ruta.

Detalls de la ruta:
Distància: 80.6 quilòmetres.
Desnivell: 1628 metres.
Si voleu veure mes detalls de la ruta cliqueu aquí