dissabte, 11 d’abril del 2015

Arbucies-Ermita Santa Mª de Lliors-Coll de Bordoriol-Viladrau-Coll de Ravell-Ermita de Sant Pere Desplà-Arbucies

En la sortida d´avui, em coincidit els Ghostibikers Jordi, Miquel i Kiku, per fer una volta al massís del Montseny.
El punt de sortida será el poble d´Arbúcies.
Sortim del Poliesportiu Municipal Can Pons, i passem per un pont de fusta  a la Riera D´Arbúcies, fent un puixa-baixa molt divertit, per unes escales de fusta.

Tot seguit, passem pel Molí de les Pipes, fent una pista en continua pujada, que ens portarà fins la Ermita de Sta. Maria de Lliors, a on fem una petita parada.


Després continuem el camí, tot passant per boscos de castanyers, pi negre i paratges molt macos, fins arribar al Coll de Bordoriol.
Creum la Ctra. GI-5201 i anem fent diferents camins, tot passant pel mig de una masia, fent  diferents corriols i camins que ens portaràn fins a Viladrau.


Aquí aprofitem per descansar una mica i agafar forces i fer un bocata, que ens anirà molt be per acabar la ruta.
Sortim de Viladrau, fent un tram de carretera, i tremquem per una camí que surt a la nostre Esquerra, i anem enllaçant diferents camins que anem travant, fins a arribar al Coll de Revell.
Un cop em arribat al Coll, agafem un trencall que ens fara pasar per la Casa de Colonies El  Corral de Mataró.

Aquí comencem a baixar per diferent camins una mica perillosos, ja que están molt bruts, però sense cap dificultat técnica, fins a creuar la Ctra. de Arbucies.
Un cope m creuat la Ctra., i fem la ultima pujada del dia, que ens portarà a la Ermita de St. Pere Desplà.

Ja en aquest punt, baixem per la pista, enllaçant amb algún corriol, fins a arribar unaltre vegada a la carretera d´Arbucies, i a on sessguim el track de anada en sentit contrari, passant unaltre vegada per la Riera d´Arbucies, fins arribar unaltre vegada al Poliesportiu.

Si voleu mes dades de la ruta, clikeu aquí