diumenge, 26 de gener del 2014

Resseguint la Prehistòrica 2013




En la sortida d'avui ens trobem els Ghostbikers Miki, Kiku i Pedro.

La intenció és seguir una estona el Track de la Prehistòrica 2013, i a la que estem a l'alçada de la carretera Parpers, creuar i anar en direcció St. Carles, i Dosrius……

Seguint aquest pla, sortim d'Argentona a les 8.00 com sempre i agafem la riera d'Argentona, direcció a Can Navas o Bell Racó.

En aquest punt agafem la pista fins arribar a Can Rovira que és on agafem el Track de la Prehistòrica 2013.

Aquí comencem a fer un munt de corriols molt macos i estrets fins a arribar a l'alçada de Can Vinyamata.




Seguim el camí fins a arribar a la pista ample que arriba a la Cantera de Òrrius, però nosaltres agafarem un corriol que ens portarà per sobre de la cantera, pel meridià verd al coll de St. Bartomeu.


Un cop passat st. Bartomeu, passem per la part de sota de Céllecs, passant pel Bosc de la Ruscadella fins a arribar a la Pedra de les Orenetes.




Seguim en aquest punt enllaçant corriols passant per la Pedra de les Creus, i arribant un punt creuem la carretera de la Roca a Òrrius.

Seguim un altre corriol que ens portarà fins a la carretera de Papers, a l’alçada del km. 13, a on agafem el camí que va pel Torrent de Bracons fins a arribar a la Casa L’Espinal.

després continuem fent un munt de corriols fins a arribar a Dosrius.

Un cop arribat a Dosrius no baixem per la Riera d'Argentona, llavors agafem un camí que ens porta de Can collet, i després fins a la riera d'Argentona…. I ja aquí cap a casa.

Ha sigut una ruta molt maca i amb molt de corriols

Dades Técniques:
Distància: 39.78 km
Desnivell: 1083 metres

Track de la sortida: