diumenge, 16 de març del 2014

Transmaresme 2014 desde Argentona i tornar per la CostaEn la Sortida d'avui em aprofitat per fer una mica de quilòmetres...i començar a agafar una mica de ritme.

Els components de la sortida em siguit: Miki, Pedro i Kiku.

L'hora de sortida ha sigut una mica matinera, a les 7.45 del matí, a on em començat agafant la pista que ens porta fins al Porcs, a on comencem a fer una mica de corriol, fins a Can Bruguera....

Una vegada a Can Bruguera, continuem per pista fins que anem a parar al Pou del Glaç....a on no deixarem la pista fins a arribar a la Creu de Rupit.

Un cop aquí es continua per pista fins a Collsecreu.....a on creuem la carretera i tornem a agafar pista en molt bon estat.

Després passem per Cal Paraire i fem una paradeta per agafar forces a St. Martí de Montnegre.

Ja em agafat forces!!...dons ara toca continuar per pista fins al Coll de Can Vertet, seguim la pista que ens portarà per darrere de Hortsavinyà, i girem direcció s Sta. Susasa, a on després de fer una mica de pista, acabem per un corriol molt maco.

Fins aquí la Transmaresme 2014. Ha sigut bastant pistera, però divertida.

Ara ens toca tornar a Argentona, i ja que tenim una mica de pressa, decidim tornar per carretera, així que després de fer uns quants relleus, arribem a la Vila d'Argentona a les 3 de la tarda.

Dades de la sortida:
Distància: 87.17 km.
Desnivell: 1828 metres

Si voleu veure mes detalls de la ruta, clikeu aquí