diumenge, 3 de febrer del 2013

Resseguint la Montaltbike 2013
Avui ens em aixecat amb la intenció de fer la Montaltbike 2013. El nostre company Miki la va fer la setmana passada,que era el dia que es feia la pedalada, i ens ho va recomanar.

Els components de Burriac Ghostbikers que vam fer aquesta sortida érem : Miki , Jordi, Pedro, Salva i Kiku, que desprès de fer el cafè de rigor, vam començar a donar pedals.

Comencem la ruta sortint d’Argentona, agafem la riera direcció Dosrius, aquí agafem el camí de la Escola vella direcció als Rucs del Corredor, fins al poble de Canyamars. Es ara a on enllacem amb el Track de la Montaltbike 2013.

En aquest punt ens trobem el Pou del Glaç, que el passem pel costat esquerra per un petit caminet, tornem a la pista principal i ens desviem cap a Can Vallalta, a on agafem un corriol molt maco, que ens tornarà un altre vegada a la pista principal, a on no la deixarem fins arribar a la Creu de Rupit.Aquí agafem el camí que ens portarà fins la Roca de la Ferradura. En aquest punt es a on comencem a baixar direcció St. Vicenç de Montalt, i a on aprofitem per gaudir d’una vista preciosa de la nostra comarca i dels seus paratges....

Baixem una trialera preciosa, tot fent continus corriols fins arribar al poble de St. Vicenç de Montalt : aquest es el punt d’arribada de la cursa, però nosaltres continuem el Track direcció al cementiri, passem per sota del castell de l’Oliver, la Ermita del Remei i el Turó del Remei, a on seguim la pista que ens portarà fins al Turó del Pollastre, punt a on comença un altre trialera de baixada espectacular que ens portarà fins a un punt que em de creuar la Carretera de Mata.

Passada la carretera comença una trialera de pujada, molt fàcil de seguir i molt entretinguda que ens porta fins a la Plana de L’Oliva, continuem pujant direcció alTuró de L’Oriola .

Seguim pujant i fent corriols, fins arribar a la pista principal que puja de St. Andreu de Llavaneres fins a Sta. Mònica.

En aquest punt el grup es divideix en dos : Miki i Salva tenen que tornar abans a casa i opten per agafar el camí de les Cinc Sènies fins a Mataró i després la Riera fins a Argentona.

L’altre part del grup pugem Sta. Mònica fins a la cruïlla de la pista que puja de Can Bruguera fins al Corredor, a on agafem la pista principal direcció Can Bruguera tot seguint direcció Argentona fins a arribar al punt que agafem el corriol de la Rentadora.

Què tinc que dir de aquest corriol ? Dons res, un clàssic, corriol mot divertit amb molts canvis de direcció i un molt bon final de sortida amb arribada a la nostra Vila.

Si voleu veure el track de la nostra sortida cliqueu aqui