diumenge, 23 de febrer del 2014

Argentona-TransCorredor 2013- Argentona

Avui em fet una sortida bastant maca...... els Ghostbikers Jordi, Miki, Pedro, Kiku i un nou biker en Francesc Rubio. Em sortit d'Argentona i em agafat la Riera d'Argentona a Dosrius, i a l'alçada del Torrent de Manyans agafem el Track de la Transcorredor 2013 un corriol molt maco que ens portarà fins a Dosrius. En aquest tram hi han uns corriols molt macos de pujada i baixada, que valen molt la pena.
 Un cop arribem a Dosrius, travessem el poble i anem direcció al Castell de Dosrius, però agafem la pista que hi ha al costat, que ens portarà fins a les Planes de Can Vallmajor... Lloc a on els Bikers Jordi i Francesc Rubio, ens deixen per fer una ruta una mica més curta.
 Continuem per la pista, direcció Can Carreras, encara que no hi passem i anem per una pista que passa per darrere, i que travessa la Urbanització de Can Massuet-El Far. Un cop em passat el tros d'asfalt, anem per trams de pista i corriols fins a la casa de Can Bosc, que just hi passa la pista que puja al Corredor per davant..... Encara que nosaltres anem direcció a l'Alzina de Can Ferrerons, a on continuem per un munt de corriols preciosos de puja i baixa fins a arribar a la part de baix de la pista del corredor (tram asfaltat).
 Nosaltres el que fem és creuar la carretera asfaltada i just a l'altre costat passem per un corriol que passa per les Pedreres...i que tot seguit torna a parar a prop de Can Carreras.....
 Tot seguit agafem un munt de corriols molt divertits fins a arribar a Dosrius, prop de la carretera que va a Cardedeu, després d'haver-hi passat per un pont molt maco de pedra.....

 Un cop estem aquí , ens enfilem pel Torrent del Coll direcció a St. Carles primer per un corriol estret, i després agafem la pista que porta al Turó de Can Ribot..... mes corriols direcció primer al Pont de L'Espinal, però després tornen a anar direcció la Riera de Dosrius.... Punt a on em començat la ruta.
Ja en aquest punt anem per la Riera, direcció a la vila d'Argentona.
Al final ha sigut una ruta molt ràpida i divertida... Molt maca per conèixer la zona.

Les dades de la sortida:
Distància : 43.17 km
Desnivell: 1320 metres
Si voleu informació detallada de la sortida, clikeu aqui