diumenge, 2 de març de 2014

Open BTT Muntbikes 2013 pel nostre aire.....

 En la sortida d'Avui, ens ha tocat llevar-nos d'hora, em sortit d'Argentona (amb la furgo del Miki) fins a Arenys de Munt... Punt de sortida.
 Els components dels Ghostbikers eren: Miki, Pedro i Kiku.
Després de fer el cafetó, anem al punt de sortida de la cursa: La tenda de bicis Muntbikes.

Sortim per la carretera avall, direcció Arenys de Mar, però mig kilómetre avall agafem una pista que passa per Ca L'Amar de la Torre, ens enfilem per la Serra D'en Sala i agafem una serie de camins que ens portaran fins a la Creu de Canet, encara que no arribem fins a la Creu, ja que el track no va direcció platja, sinó muntanya....

Llavors aquí comença un dels llocs més macos de la sortida; una sèrie de corriols que ens baixaran fins a St. Iscle de Vallalta.

En aquest punt comença la pujada més forta de tota la sortida (uns 10 km aproximadament), així que ens ho agafem amb calma, ve el Miki imposa un ritme alegre, i anem pujant tot passant per Can Bosc, Can Perera, fent unes rampes de pista molt dures fins a arribar a la urbanització de Fontmontnegre, passem per Casa Nova de Maspont, i anem pujant fins al punt més alt de la sortida, prop del Coll de la Font de Llorà (691m)....

Ara toca baixar, i baixar... Tot per pista en molt bon estat fins a arribar a Cal Paraire, punt a on agafem un dels pocs corriols que hi han, i que baixa fins a arribar a Vallgorgina.

Hem de creuar la carretera, i agafem un camí que ens puja fins a Can Nonell de la Serra.... Punt a on fem un entrepà i també lloc d´interés dons és l'única font que em trobat a tot el trajecte.Després de fer una paradeta, i agafar forces, continuem pujant fins a arribar a la Casa Nova d'en Pibernat, a on continuem pujant encara més fort fins a arribar a la Creu de Rupit.


Podem dir que la pujada ja s'ha acabat, continuem per un corriol molt maco que ens portarà al Corral D'en Forn....a on continuem baixant fins a arribar al famós menjador de la Mare de Déu de Lourdes, i seguir la pista que ens torna a portar a Arenys de Munt.

Si haig de resumir la sortida, he de dir que la em trobat massa pistera, no gaire divertida, però tinc que reconèixer que és molt interessant per fer la volta al Parc Natural del Montnegre i Corredor.

En conjunt ha sigut una ruta ràpida, però sense gaire dificultats. Potser ens esperàvem una ruta una mica més corriolada.

El resum de les dades de la sortida:
 
Distància: 42.7 quilòmetres
Desnivell: 1486 metres
Temps (contant les parades): 4 hores 32 minuts.

Si voleu informació detallada de la sortida, cliqueu aquí