dissabte, 16 de febrer del 2013

Els Ghostbikers arriben al Far West.....



A vegades  sembla que posant el títol a una sortida deixa a l’autor del article com una mica boig, però menys  mal que a vegades una foto val més que un mil paraules.
Aquesta setmana el Ghostbikers SID , ha començat a fer les seves primeres  passes  en el tema de “tunejar” tracks , i la veritat , es que ha sortit una sortida molt divertida i aventurera.
El punt de inici de la nostra sortida és com sempre la nostra vil·la d’Argentona, i després de fer el cafè de rigor, enfilem cap al turó de St. Sebastià , els dipòsits de aigua de Argentona, Dalipà amunt, fins agafar la pista principal, passant per la Roca d´en Toni fins a la Creu d´en Boquet.
Aquí agafem un corriol molt maco que ens portarà fins a la Font de Sant Mateu, a on ens aturem a omplir bidons d’aigua, i fer alguna barreta energètica.
Tot seguit continuem  baixant per un corriol molt maco que ens porta fins a la Font de Can Gurgui i de aquí agafem la pista fins al GR 92.
Una vegada arribem a la pista principal de Serra Marina, continuem fins creuar la carretera que puja de Alella, i seguim per una imponent rampa de pujada que ens portarà fins al Bosc de Can Gordi. Aquest és el lloc  mes maco de la sortida i a on comencem a enllaçar trialeres i trialeres, fins a topar amb una cabana molt divertida, la que ha inspirat el nom de la sortida.



Una vegada fem la sessió de fotos, continuem la baixadeta fins arribar a Vallromanes.
 Just passat el poble de Vallromanes, ens enfilem per un corriol molt dur de pujada, sobretot al principi ( s’ha de dir que son uns 200 metres que s’han de fer a peu), però tot seguir millora molt i es tot ciclable.
Seguim el corriol fins arribar al Turó de Can Colomers, a on tornem a trobar el GR 92.
Des del turó agafem un altre corriol que ens baixarà fins a Alella, i  enfilem la tornada tot enllaçant els camins  que van resseguint la autopista C-32 fins arribar a Vilassar de Mar.


Arribat aquest punt agafem la carretera que va de Vilassar fins a Argentona, punt a on acabem la nostra sortida.
La veritat es que a sigut una sortida molt divertida a on em descobert corriols nous, i al final ens han sortit uns 52 km i 1550 metres de desnivell.

Si voleu descarregar el track de la sortida
cliqueu aquí