dilluns, 26 d’octubre del 2015

Argentona-Cànoves-Castanyer de Can Cuc-Sant Salvador-Cànoves-La Torrassa-Dragon Khan-Argentona


En la sortida d'avui, em sortit els Ghostbikes amb el grup d'Argentona Burriac Bikers, fent una sortida conjunta per anar fins al Castanyer de Can Cuc.

A les 7 del matí, sortint de la plaça d'Argentona agafem la riera d'Argentona fins a arribar al poble de Dosrius, a on després de fer un parell de corriols arribem fins al Coll (Breinco).

Just en aquest punt fem un camí, paral·lel a la carretera que ens deixarà a l'entrada de Cardedeu, a on després de creuar l'autopista per dalt, passem la població de Cardedeu, i anem passat per un munt de camins que passant per zones de conreu fins a arribar a la població de Cànoves.


Just en aquest punt és a on agafem la carretera que ens portarà fins al Pantà de Vallforners.






 A on després de resseguir el pantà, agafem a la dreta el torrent de la Baga d'en Cuc que en una forta i continua pujada ens portarà fins al Castanyer Gros de la Baga d'en Cuc.




Gaudim una mica de les vistes d'aquest espectacular arbre i decidim de pujar fins a la Casa del Bosc, punt a on parem a menjar una mica.

Un cop agafades forces, baixem un altra vegada fins al castanyer, però una mica més avall, agafem un altre camí que ens portarà fins a la casa de Can Cuc de Muntanya, i seguim el camí que ens portarà fins a Sant Salvador de Terrades, a on fem unes fotos d'aquesta peculiar Ermita.


Sortim de l'Ermita, passem per davant de Can Quintana, i ara sí que ja comença una baixada molt forta que ens baixarà fins al camí de Vallforners i més endavant fins a la població de Cànoves.

En aquest punt i per no fer el mateix camí de Tornada. Anem direcció al cementiri de Cànoves, fins a arribar a la cruïlla dels quatre camins a on passem pel bosc de Can Volard fins a arribar a Cardedeu.

Ara hem de buscar l'estació de tren, i tot just la passem fem un camí de pujada al Parc de la Serreta, fins a arribar a la zona industrial, passem per davant de la Deixalleria, i agafem el camí paral·lel de la C-35 fins a arribar a Can Suari.

Deixem aquesta pista i enfilem pel camí del Coll, passem pel costat de Sant Esteve del Coll, a on passat uns metres, agafem una pista al nostre esquerra amb un fort pendent que ens portarà fins a la Torrassa del Moro.



Després d'estar una estona descansant i agafant forces, fem el Dragon Khan de baixada (el terreny avui estava espectacul·lar)... fins a Dosrius, seguint la Riera fins a la població d'Argentona.

Detalls de la sortida:
Distància: 68 km
Desnivell: 1332 metres
Si voleu mes detalls de la sortida cliqueu aquí