dissabte, 7 de març del 2015

Blanes-St. Pere del Bosc-Castell de Tossa de Mar-Lloret-Blanes

Ara que comença ja una mica el bon temps, m'he decidit amb un vell company, a fer una ruta bastant divertida.
Sortim de l'estació de Blanes, creuem una mica el nucli urbà de Blanes, fins que sortim de la població. Agafem un camí que va per la dreta del Riu Tordera, passant per terres de conreu, i creuem la via del tren per un pas de nivell.
Seguim igualment per la dreta del riu Tordera, fins a arribar a la casa de Jalpí, a on creuem un altre vegada les vies del tren i tot seguit la carretera.
Ara comencem a pujar suaument, a on passem per la Capella de St. Daniel i tot seguint la pista anem a parar a St. Pere del Bosc.



Després de fer-nos les fotos de rigor, passem pel Club de Golf Àngel de Lloret de Mar, la depuradora de Lloret de Mar, fins a arribar a l'Ermita de les Alegries, a on seguim un tros petit asfaltat, i seguim una pista que en constant pujada arribem al Coll de la Palomera a on  trobem un dipòsit d'aigua força gran.

Ara ja és tot baixada fins a arribar al Càmping Samada, creuem el poble de Tossa de Mar, fins a arribar al Castell i far de Tossa a on ens fem les fotos de rigor.

Després d'agafar una mica de forces, agafem el camí de ronda que surt de Tossa direcció a Cala Llevadó, fins a Canyelles.
En aquest punt decidim de escurçar una mica la ruta i tornem a Lloret de Mar per la carretera.
Un cop a Lloret de Mar, anem direcció la Platja de Fenals (preciosa).

A  on després de remuntar un petit turonet, agafem la Ctra. direcció Blanes.

Si voleu veure mes detalls de la sortida, clikeu aquí