dijous, 27 de desembre del 2012

Corriols Burriac


Sortida corriolera dels Ghostbikers Miki, Sid i Kiku per la zona del Castell de Burriac.

Comencem la ruta desde Madà , direcció Sta. Elena de Agell i agafem un corriol, que ens portarà al camí de L’Alberg Torre Ametller .

En aquest punt es on la comencem els corriols de veritat; tot seguint les indicacions de Sid, que es belluga com peix en l’aigua en aquesta zona comencem a fer un corriol molt maco, fins arribar a un pont_tarima, bastant inaccessible a no ser de tenir una tècnica molt depurada, així, que tots  la passem a peu.( el tros de la caiguda, crec que no es gaire important).

Mes tard, i arribem per corriol fins al cementiri de Cabrera, d’aquí es un petit tros d’asfalt fins al nucli urbà de Cabrera, a on tornem a agafar un altre corriol que ens portarà fins La Font Picant de Cabrera.

Desprès de fer un petit descans, iniciem pa pujada per pista direcció La Surera de Burriac, i on a la l alçada de una cadena, girem cap a la dreta per un corriol molt exigent fins la Creu de L’Abella.

Aquí tornem a enllaçar amb la pista que ens pujarà fins al Turó d’en Cirers.

Just molt a prop del camí surt un altre corriol de baixada bastant tècnic, que ens portarà fins la Font del Castanyer.

Ara es el moment de agafar una mica d’aigua (això si paciència dons cau molt poca); una vegada em omplert el bidó tornem a agafar la pista que ens baixarà fins la Riera de Clarà, tot seguit arribem al Nou Cementeri d´Argentona.....en aquest punt tenim que vigilar al creuar  el tram de carrerera, i tornem cap a casa.

Pots descarregar-te la traça per el Google Earth aqui

2 comentaris: